Het uniform

Omdat dit niet voor iedereen even duidelijk is, zetten we hier alles nog eens op een rijtje.

Van de leden wordt verwacht dat ze elke week hun uniform aan hebben. Voor de kleinsten (Pinkels, Speelclub, Kwiks) is dit het T-shirt en de trui. Voor de grote (Tippers, Tiptiens, Aspi's) komt er ook nog een chiroshort bij. De kleinsten mogen dit dragen, maar dit is niet verplicht.

Chirobroek

Deze is te koop in de Banier in Turnhout voor de prijs van 36 euro. Wij dragen geen chirorok of broekrok.

Chiro T-shirt

Het chiro T-shirt van de Banier is geen geldig uniform! Hier staat de naam van onze Chiro niet op. Het T-shirt dat wij dragen kan op onze eigen chiro gekocht worden, elke zaterdag voor (vanaf 13.00 uur) én na de chiro. Voor de kleine maten betaal je 12,5 euro en voor de grote maten 15 euro.

Voor T-shirts tot maat S betaal je 12.5 euro en voor T-shirts vanaf maat S is dit 15 euro.

Chiro trui

De Chirotrui is ook te verkijgen op de Chiro, ook hier dragen wij geen trui van de Banier. Voor de kleine maten betaal je 20 euro en vanaf maat S betaal je 25 euro.

Tweedehands uniformen

We bieden ook de mogelijkheid om een tweedehands chiro uniform (shorten, t-shirts en truien) aan te kopen.

Heb je nog chirokleren in je kast liggen waar je niets meer mee doet omdat ze niet meer passen? Breng ze dan op zaterdag mee naar de chiro en bezorg deze aan de leiding.

Ben je niet zeker of het er nog goed genoeg uit ziet om door te geven aan iemand anders? Geef het gewoon mee! De leiding kijkt alles nog eens na en haalt al het bruikbare eruit!

Vragen?

Contacteer de leiding of kom langs voor of na de chiro!